/ Allmänt /

MIN KÄNSLA SOM INTE VILL GE VIKA

 
 
Tidig eftermiddag. Har just ätit lunch. Det blev en rest från igår - en liten bit fläskpannkaka med äppelmos och en kopp kaffe.
 
Förmiddagen ägnade jag mig åt att gå ner i city där jag behövde shoppa lite av varje som mediciner, lite hygienartiklar av olika slag. Jag passade på att ta en sväng in till min kaffeshop, där jag köpte färdigmalt hasselnötskaffe. Idag köpte jag även ett nagellack av Essie, men tyvärr inte exakt samma som fru Obama har - I den nyansen men det får gå. Det blev grått i alla fall, så jag kan känna mig lite modern. Då jag har publicerat det här, är det dags att se hur det blir i verkligheten alltså på mina händer. Spännande!
 
På hemvägen mötte jag min bror. Vi hade båda brått. En hastig kram sedan på väg åt skilda håll på nytt. I kramen lovade vi varandra att höras av och att ses.
 
Den kram som min bror gav mig får väl ersätta den saknad jag känner för en annan person som kom mig att stå så nära en tid, men som försvann lika hastigt.Har inga ord som täcker min saknad. Undrar ofta vad som hände och hur personen mår idag. Vissa människor stannar kvar i mitt hjärta just för att de är så fina. Sådana människor är för bra att skadas, såras eller utnyttjas av samhället.
 
/Ec