/ Allmänt /

SÅ HAR DET BLIVIT MARS 2011
Verkligen! Mina dagar räcker inte till vad jag vill och ha lust att göra. Om jag har lite tid över, så händer det något oförutsett vilket jag måste ta  tag i direkt eller så är det min högra arm (min enda fungerade arm) som säger stopp!! Då måste jag "messa" min massageterapeut som kommer  i regel samma dag och försöker hjälpa mig så mycket han kan. Att han sedan muttrar något om att jag borde ta det lugnare med mitt skrivande och så vidare är svårt för mig att ta till mig. Han menar så väl och jag inser att han har ju rätt i allt det han säger, men...

Just nu när jag kommit igång på NHR och vet att det är ett våldsamt sug efter min livserfarenhet, råd och tips. Dessutom blev jag tillfrågad om jag vill delta i fukosgruppen som ska utveckla deras Comminuty, så det blir mera arbete i så fall. Om jag hoppar på det tåget, vet jag inte ännu. Har skrivit till dem och meddelat mitt intresse men även ställt vissa krav. Alltså går jag och väntar på att höra från dem. Inte tu tal om att det är spännande. 

Nätverksuppdraget är inte enkelt, vilket jag inte trodde heller när jag åtog mig det. Om jag ska sköta det på rätt sätt (vilket är min ambition) så lägger jag ner cirka 3 timmar á 3 dagar/vecka  Tycker att jag har det bra som bara har en skada och inte en progressiv sjukdom som blir sämre och sämre. Det ger mig mycket att kunna vara till stöd för andra. Ångrar inte en minut att jag tackade ja till det här uppdraget.

I fredags var det en riktig "skitdag" hos mig. I alla fall i badrum och hall. När första assistenten öppnade ytterdörren klockan 06.15. möttes hon av två förskrämda katter i hallen och av översvämning från golvbrunnen i badrummet samt avloppsvatten ute i hallen. Felanmälde direkt. Klockan 9.00 kom en firma och tog tag i eländet. Som om inte var nog, skulle vattnet stängas av mellan 9 - 12 samma dag. 09.10 trodde firman att de fått bukt på problemmet i badrummet. Efter lunch kom ännu en översvämning. Firman kom på nytt och filmade rören som var mycket rostiga m.m. Klockan 22.00. gick grabbarna för att återkomma en timme i går. Nu har jag fått ordning och reda på mitt badrum. Paketten i hallen måste åtgärdas för den blev skadad av översvämningarna. Har meddelat min hyresvärd det i fredags.

Nu väntar eftermiddagskaffet med någon god fika, så jag slutar här och nu!

Ha en bra vecka i vårens tid!
/Ec