/ Allmänt /

ÄNNU ETT BLOGGBLAD
Tidig fredagskväll. ( Nu sitter jag här för att skriva ett litet inlägg i alla fall.) Jag bör åtgärda rastlösheten som finns i kroppen före jag sätter mig i soffan och smuttar på min fredagcider medan jag ser Lasse Kronér på SVT. Jag njuter av att det är fredag och vetskapen om att jag är "bara" ledig under helgen. Jag ska vara social på söndag. Min bror med fru kommer på s.k. brunch, senare ska jag träffa en av mina nära vänner.Så  det blir en aktiv helg fast jag anser att jag är ledig. Det är något helt annat än att veta att jag är tvungen att jobba med en mängd som hör till min assistans eller något här hemma. Sedan vet alla som känner mig väl, att jag kommer att smyga in och skriva under de korta stunder mellan besöken - något som jag inte kan förneka. Skrivandet är för mig inte något krävande jobb utan det är som sagt  min stora passion i livet. När jag får göra det jag brinner för, blir jag glad ochdå mår jag bra. Det här innebär att jag får mer energi och kraft. Även mina "måsten" går lättare att genomföra om jag har den positiva energin som mitt skrivande ger mig. Har inte påbörjat det där inlägget som jag nämnde i det förra inlägget, så jag tänkte att...

 
En ny weekend står alltså för dörren. - Den sista för sommaren - Man bör försöka pressa  ur det där allra sista ljuvliga och härliga ur en årstid som håller på att dö. Sommaren 2010 har gjort sitt. Det är bara att acceptera. Om jag ska vara ärlig så har jag inte alls svårt att göra det. Även om jag tycker mycket om sommaren på ett sätt, är hösten som sagt min tid på året då jag får ett behagligt lugn inom mig.  

Nästa vecka går vi in i september. Kunde inte låta bli att publicera den här fina bilden trots att det är något för tidigt.

Nej, nu väntar tevesoffan och Finnkampen med mera så jag säger Trevlig Helg!
/Ec