/ TIDNINGAR, OCH BÖCKER /

BOKTIPS NUMMER 1 2020

 
 
 
 
 
 
 Boktips nummer ett år 2020 är en triologi av Sarah Morgan, vilken jag har lyssnat på via BookBeattjänsten under julen och januari.Förlaget som har giviit ut de här tre böckerna är Harlequin. Den första boken med titeln Huset vid havet utkom  våren 2016, del två som har titeln I din famn utkom i början av sommaren samma år. Del tre som heter Om du säger vi utkom i november även år 2016. Du kan köpa böckerna hos Bokus i två olika format, som E-bok eller som ljudbok. Del 1 kostar i E-bok 59:- respektiv 79:- som ljudbok. Det är samma pris för del två och tre.
 
Handlingen i "Huset vid havet":
"Vindpinad, isolerad och kargt vacker. Puffin Island är ett riktigt paradis. Men den lilla ön utanför Maines kust har också en förmåga att föra samman människor på de mest oväntade sätt.

Emily Donovan har flytt till Puffin Island med sin systerdotter. Att ta hand om flickan kräver både lugn och sinnesnärvaro, något som Emily knappast har. Och det blir inte lättare när Ryan Cooper, ägaren till öns båtklubb, ständigt söker kontakt. Vad vill han egentligen"?
 
 Handlingen i "I din famn":
"Brittany Forrest har alltid drömt om äventyr, och vid arton års ålder hittar hon det i värstingen Zachary Flynn. De inleder en stormig romans, men kärlekssagan får ett dramatiskt slut efter bara några dagar. Brittany bestämmer sig då för att för all framtid stryka honom ur minnet.

Zach vet att han svek Brittany, och att söka upp henne igen tio år senare kanske inte är så smart. Den våghalsige piloten har aldrig känt sig värdig henne, och ändå kan han inte hålla sig borta. Och mycket riktigt rör mötet upp en massa känslor.
 
Men medan de heta dagarna övergår i ljumma, stjärnklara nätter upptäcker Brittany och Zach att attraktionen mellan dem är starkare än någonsin. Kan de bortse från det förflutna och våga ge kärleken en andra chans"?