/ Allmänt /

OM BEHOVET ATT IBLAND BARA FÅ VARA

Det börjar bli tidig söndagskväll i september. Om några timmar är den här helgen förbi och en ny arbetsvecka väntar med olika saker att ta tag i, somliga enkla men också några knepiga uppgifter att lösa. Jag förvånar mig hur snabbt ett veckoslut går jämfört med veckorna med slit och släp. Hinner inte med hälften av vad jag hade tänkt mig ägna mig åt, men  jag är säkert inte ensam om det här. Det är bara lite trist eftersom jag skulle vilja göra  lite privata saker, då det är helg, inte bara sova ut och vila för att orka med arbetsveckan som kommer. 
 Idag har det varit  regn och rusk utanför fönstren. Underbart skönt att varit inomhus.Jag har inte klätt på mig på hela dagen. Gått i min utslitna stora tröja. Den är skön för den sitter inte åt. Jag har ett par grå joggingbyxor som kommer från NOA. De fick jag i julklapp för ett par år sedan. Själv köper jag aldrig märkeskläder!
Jag har sett runt på nätet, sett olika program på teven, fikat ett par gånger. Kort sagt: Jag har bara varit idag och tagit dagen som den har kommit. Ibland behöver jag bara få vara. Att finnas!
Om en stund ska jag äta en varm soppa, någon slags tomatsoppa! Hösten är soppornas tid och det är gott och bra när man vill tänka på vikten, som jag vill göra för det mesta. Något som är mindre bra för vikten är plättar med sylt och grädde. Det ska jag ha i kväll som efterrätt. Det blir en del tevetittande  om några timmar bland annat "Ensamma mamma söker"...

Hoppas er söndagskväll blir trevlig!


Av Ewacarin Holmqvist