/ Allmänt /

I MORGON BLIR DET JOBB AV

EN BILD SOM ILLUSTRERAR NJUTNING
Jag är ledsen att jag inte har hunnit med att blogga under flera dagar. Allt är väl med mig. Det är bara det att jag inte hinner med allting som jag skulle vilja. Jag har varit ute och köpt jacka + väst, klippt mig och äntligen träffat en vän som betyder mycket för mig. Vi fick en stund under vilken jag kunde koppla av. Skönt!

I morgon kommer jag att ägna dagen till min första inlämningsuppgift i skrivarskolan. Den består av att jag ska författa min levnadshistoria på tre sidor. Så snart hoppar jag i säng, för att kunna vakna pigg och alert och sätta mig framför denna burk och bara skriva till ca kl 17 eller 18.

Har börjat träna i bassäng. Idag har jag gått 32 meter och dessutom jobbat med båda höfterna i liggande ställning i vattnet. Det är skönt men jobbigt. Men jag ger mig inte!

Är tillbaka förmodligen i helgen. Till dess får ni sköta om er!

Av Ewacarin Holmqvist
#1 / / Andreas:

Schysst bild! Och så här några timmar för sent får jag väl ändå fråga: Är det okej om jag tar den och sparar som Skrivbordsbild på datorn på jobbet? Men faktum är att den redan är ivägmailad dit. ;-)

Levnadshistorian på tre sidor! Hur får man plats med det? Fast det kanske är just det som är poängen, att få plats?

All form av träning är skön så kör hårt! Stenhårt!

#2 / / Thalina:

Ett livs ryms inte på 3 sidor ,men tror att du kan få med det mesta i alla fall.Du är duktig på att skriva.ha det bra i de nya kläderna.Kram Thalina