/ Allmänt /

MÅ DET FÖRBLI EN EVIGHETSLÅNG VECKA AV LEDIGHET

Den här dagen som lider mot sitt slut, har varit si och så. Den här känslan att livet rusar iväg utan att jag hinner med. Känslan av att jag inte orkar ägna mig åt det som är viktigt för mig och som jag förmodligen kan här i livet. Att skriva.

Nu är det så mycket med människor att göra. Mitt liv handlar ju nästan bara om min överlevnad. Jo, jag vet, vet så väl att det här är mitt jobb på gott och ont. Jag får aldrig känna mig ledig.

Tidigare upplevde jag att jag hade mer liv. Flög hit och dit, var aktiv i olika föreningar, var med i rampljuset och då, då var det aldrig tal om att ”du måste ha foten högt" eller att " du måste fixa håret".

Nu är det en annan tid. En dag följer efter en annan likt ett pärlband. I morgon börjar en ny vecka med en ny chans att leva på mina egna villkor. Må den här veckan vara evighetslång. Det är ju en vecka där jag kan slappna av, vilket jag inte har kunnat på länge. Må den vara evighetslång, så jag hinner med att känna hur det är att bara vara jag, sådan som jag är.

Må mötet med dig på fredag bli evighetslångt, under vilket vi kan sitta och prata om ditt och datt, men också få känna känslan som fanns för längesedan. En känsla som aldrig försvinner. Må den förbli evighetslång.


Av Ewacarin Holmqvist
#1 / / Inger:

Vilken fin bild du har lagt in..

Hoppas du får en lång och fin vecka, även att mötet blir bra på fredag..

Kramkramen till dig..

#2 / / Lena:

Jag hoppas att din vecka blir precis som du önskar :)Kram till dig!