/ Allmänt /

SÅ ÄR DET FREDAGKVÄLL IGEN56.gif


Det har varit en vecka, där finanskrisen har fått mindre utrymme i media och det känns ganska skönt. Alla talar om en enda förlovning under veckan nio 2009. När en vanlig pojk från Ockelbo ämnar få en "riktig" sessa till sin lilla fru under år 2010. Nyheterna har varit minst sagt dystra den senaste tiden. Nedläggning efter nedläggning har vi hört talats om. Så nog behövde vi den här glada och efterlängtade nyheten  från hovet i tisdags. Den som har överskuggat allt annat den här veckan. I programmet "efter tio" gjordes det en prinsbakelse, en frisk sådan, med färska jordgubbar och färska rabarber med kardemumma + lemon curd. Säkert kommer det ett recept på bakelsen, annars skulle jag bli mycket förvånad om inte så blir fallet.

Hoppas alla mina läsare får en bra helg. Själv måste jag jobba på söndag och i morgon vet jag inte om jag hinner med bloggen. Dessutom har jag lite besvär med min rygg. Det är en muskel som inte trivs just nu. Så i morgon tänker jag ta det lugnt. Nu ska jag njuta av danserna på tv4. Hoppas rätt person tackar för sig i kväll. Ha det så mysigt där ni sitter den här fredagkvällen.


Av Ewacarin Holmqvist
#1 / / frida:

ha en jättebra helg! :)

#2 / / britten:

kanske roligt att fokusera på nåt annat än finanskris men nu tycker man nog att det räcker ..aftnbladet hade 16 !!! sodir en dag om just den kungliga förlovningen...önskar dig en bra helg min vän

#3 / / Thalina:

Hoppas att du har en trevlig lördagskväll.

kramar Thalina

#4 / / Inger:

Ja nog har jag läst ifatt lite,, så fint,,och härligt att de äntligen får varandra..

Men det förstås, media är ju tokiga...Det kan bli lite för mycket oxå..Men det kan ju inte de r¨å för..

Men visst har det varit jobbigt med finanskrisen, men det ligger ju lite rädsla bakom oxå.. ifa för mig..

Hoppas att vårt land snart kommer på fötter igen...och framför allt att din rygg blir bättre,. fy bubblan för att ha värk,,

Hoppas du har kunnat ta det lite lugnt i helgen...

Ha en fin vecka...kramen till dig...

#5 / / soffie:

hoppas du haft en härlig helg å det varit bra på jobbet,

#6 / / Lena:

Hej! Hoppas du hunnit känna att det är helg och inte bara jobb!Kram

#7 / / Rut:

Jag har legat lite lågt senaste veckan, ibland blir det så men naturligtvis har jag följt händelseutveckligen. Prinsessan fick till slut sin prins de har ju väntat så länge. Och finansläget med ty medföljande arbetslöshet är bekymmersamt och det är många som får det kärvt.Jag minns 30taletsdepression och hur det var då. Hoppas det inte går lika illa nu och att det berömda ljuset i tunneln snart visar sig.

Hoppas din muskel i ryggen snart blir bättre, jag har en likadan själv, den bara värker och värker, undrar om det har något med vädret att göra. Varmaste hälsningar!