/ Allmänt /

EN SEN AUGUSTIKVÄLL
Den sista lördagen i augusti 2011. Klockan är över 22.00. Regnet smattrar mot sovrumsfönstret.  Det är skönt att ha ett hem som är varmt och sprider ett välbehag som är inte alla förunnat i vårt samhälle. Jag njuter av lugnet och stillheten som finns här hemma. Mina två katter ligger på min säng och sover så sött. Min vän/assistent sitter i vardagsrummet här intill och tittar på kvällens långfilm i en av Tv-kanalerna. Jag föredrar att inte somna vid teven i kväll utan i sängen om någon timme ungefär. Det är orsaken att jag inte tittar på filmen.

Jag hoppas och vill tro att jag har bättre nytta av en god nattsömn under vilken jag hämtar kraft och energi. Kanske blir det en sovmorgon i morgon eller så lyssnar jag en stund på Mannheimer & Tengby på P4 före jag stiger upp. Det är ett små mysigt program som innehåller lite av varje. Vet inte varför jag tycker om sådana program både i radio och teve. Tycker om när man kan gå från och till program med många olika teman varje gång. Tror att det passar min personlighet att ganska snabbt byta ämne. Det är likadant med bloggfenomenet. När ett inlägg är publicerat, kan jag börja på nästa inlägg med ett helt annat ämne.

Vecka 34 har varit lite stressig. Var tvungen att fixa saker i mitt hem såsom renbädda, tvätta duschdraperiet, byta min nya spotlight inte en gång utan två gånger. Emma, min honkatt, behövde mat. All hennes mat köper jag i en djuraffär, så jag passade på att gå dit när solen visade sig mer än en timme. Har också hämtat jackan från skräddaren som har satt i ny blixtlås. Förutom det här har jag ägnat mig åt min roll som nätverksperson och arbetsledare. Verksamheten inom NHR har kommit igång, så jag har att göra de dagar jag sitter vid datorn för deras räkning. Hoppas nästa vecka blir lite lugnare än den som har varit, så jag får en aning tid för mig själv.

Nu ska jag gå ut i köket och se om jag kan ta en kvällsmacka och en kopp te innan jag lägger mig...

Sov gott i Sverige och USA!

/Ec