/ Allmänt /

SISTA SÖNDAGEN I SEPTEMBER

Bild:Google
 
Trots att det är söndag gick min vän/assistent ut och putsade mina fönster utvändigt. Jo jag vet vad ett av budorden i modern tappning önskar att vi gör, nämligen att respektera helgen. Ibland måste man ta tag i saker som verkligen behövs oavsett vilken veckodag det är. Dessutom har det varit en mycket solig höstdag i min hemstad. Perfekt för den här sysslan! Då jag putsar används yes och en fönsterskrapa.  Nu var mina fönster så smutsiga eftersom hyreshusets stora trädgård byggs om, så min vän/assistent var tvungen att byta vatten en gång. När jag sitter och ser ut, är det som nya fönster.Tack att du hjälpte mig med det här! 
 
I veckan som kommer har jag tänkt ägna mig lite åt mitt hem. Göra lite extra då jag städar. Förutom att putsa mitt köksfönster och sovrumsfönstret invändigt, har jag tänkt hinna med att rengöra mitt badrumsskåp, vilket jag skulle tagit för längesedan men det har alltid kommit något i vägen.Vidare ska jag försöka pyssla om mina krukväxter.
 
Som ni märker har min sida fått ett nytt utseende. Har haft min andra design under flera år, så jag tyckte att det var dags att förnya mig. Själv tycker jag att den är stilren och lite mer proffsig. Eftersom jag nu betalar en mindre summa så slipper jag reklamen vilken stört mig när jag har haft gratisalternativet på blogg.se Jag har inte förnyat mitt sätt att skriva, så jag hoppas ni kommer att känna igen er hos mig.
 
Nu är det snart söndagkväll. Jag ska bara koppla av och titta på teve. I morgon ska jag på ett möte som kräver min energi.  Den här helgen har gått fort, men den har varit lugn och skön. Kommande vecka har jag fyra dagar, sedan har jag min långhelg i oktober. Det blir så ibland! Tänk, att vi befinner oss i oktober i morgon.
 
Ha en trevlig kväll!
 
/Ec
 
 
 
Helger, avkoppling,