/ TIDNINGAR, OCH BÖCKER /

BOKTIPS NUMMER 10 2019

 
I mitt sjätte boktips för i år, tipsade jag om  " Kärlek på menyn. Det var en feelgood roman skriven av Debbie Jonson. I oktober kom andra delen ut på bokdiskarna med den passande titeln "Jul på menyn": Det är bokförlaget Printz som står för utgivningen. Romanen omfattar 305 sidor. Just nu ingår den i Bokus kampanj Feelgood julromaner från 29:- Prispressade julklappar." Jul på menyn" finns i olika format hos Bokus dels som inbunden och som ljudbok som du kan ladda ner direkt . Du ger 139:- resp. 109:- Om du vill köpa båda romanerna kostar de 330:-
 
Lite om handlingen:
"Välkommen tillbaka till Café Havsbris där man alltid kan hitta tröst och nybakat! När Zoes bästa vän Kate dör i bröstcancer vänds hela hennes värld upp och ner. Från att ha varit Kates snurriga granne som knappt kan hålla en blomma vid liv, har hon nu plötsligt ansvar för väninnans sextonåriga dotter Martha. Tillsammans flyttar de till byn Budbury, vid Devons vackra kust. Kanske kan havsbrisen och lugnet hjälpa dem läka efter den stora tragedin? Och som tur finns Café Havsbris det lilla fiket på klipporna där brustna hjärtan och vilsna själar kan samsas om bakverken och utsikten. Och flytten ser ut att göra Zoe och Martha gott. Fram till dagen då Marthas mystiska pappa dyker upp i Budbury och ställer allt på ända igen". (Källa Bokus)
 
Något om boken:
 Jul på menyn av Debbie Johnson är en hjärtevärmande och rolig feelgoodroman med härlig julkänsla. Det är en fristående del i serien om Café Havsbris och alla de lustiga karaktärer som vistas där.
boktips