/ Allmänt /

NAGELLACKET ESSIE VÅREN 2019

 
 
 
Mina egna bilder februari 2019
 
 
"Essie - färgsprakande nagellack med hög kvalitet

Essie cosmetics grundades i New York av Essie Weingarten som är besatt av färg. Det globala märket sätter färg på fler än 101 länder i hela världen och är det självklara färgvalet för skönhetsexperter, branchfolk, kändisar och konsumenter. essie är världsberömt för de fyndiga namnen på nagellacken och färgkollektionerna som kommer 4 gånger om året".(Källa Kicks hemsida)

Vem är Essie Weingarten?

E W är född 1949 och var grundaren av Essie Cosmetics, Ltd. Hon började sin karriär inom kosmetikindustrin 1981 när hon introducerade 12 olika sorters nagellackfärger i Las Vegas, Nevada . Hon började sedan distribuera sitt nagellack till många salonger över hela landet, och sedan internationellt genom distributörer i flera länder. Företaget såldes till L'Oreal 2010". (Källa: Wikipedia)

I veckan köpte jag en av vårens färg, nummer 30 i den nya 12 dagars kollektionen(nedersta bilden). Jag har använt Essies nagellack under ett antal år och tycker mycker bra om märket. Det håller längre än andra. Essie är dyrare men man får en större flaska. Det ska bli intressant att se hur länge 12 dagars lacket håller, då jag skriver så mycket som jag gör.
 
 /Ec

 

Passion / Trender / Vår