/ Allmänt /

NU ÄR ALLT SAGT OCH GJORT

06.jpg


Så är det torsdag på nytt. När jag veckohandlade för några timmar sedan, gick jag i regn. Nu när jag tittar ut, så lyser solen. I affären såg jag på löpet till en av våra kvällstidningat att " Medelhavsvärmen är på väg tillbaka till oss", så än är inte sommaren över. Det är gott att veta att hösten håller på sig ännu ett tag. Jag vill kunna njuta av augusti i små portioner, fast jag vet att jag måste vara arbetsledare på heltid under månaden som kommer.

I kväll ska jag gå över med mitt bröllopstal till min brorson. Jo, det blev klart igår eftermiddag och jag är ganska nöjd med resultatet. Även om jag är en person som aldrig är riktigt nöjd med vad jag gör. Tycker alltid att det kunde ha varit bättre. Sådan är jag! I talet speglar jag olika espisoder från vår barn- och ungdom, men mitt i talet försöker jag dra ett skämt som jag hoppas går hem på lördag. Tror att det kan bero på hur min brorson läser texten om skämtet går hem eller inte! Sedan försökte jag knyta ihop säcken i slutet med nutiden. Ack ja, det är svårt att tänka sig att lillebror återigen är en gift man på söndag!

Alldeles nyss kom min vän/assistent med sina nycklar till sin bostadsrätt i handen. Så nu är allt sagt och gjort. Han har börjat köra sina grejer  som han har haft i olika bärkassar i min lägenhet. Möbler har han köpt nya, så de blir hemkörda direkt så småningom. Ännu behöver han ligga här för sängen får han först om en vecka. Det är en fin lägenhet som han har köpt i ett lugnt område här i min hemstad. Är glad för hans skull!  Hoppas han kommer att trivas. Det är han värd! När min vän har tagit sina prylar, så kan jag städa lite noggrannare och det ser jag fram emot!

Nu ska jag se om jag hinner ta en fika i trädgården före nästa regnskur kommer! Ha en bra torsdagseftermiddag därute!


Av Ewacarin Holmqvist
#1 / / Margaretha:

Är bara inne en sväng för att se till att du har det bra...och det verkar vara finfint med dig...hihi.

Imorron e det freeeedag igen....söt bild..

Kram på dig

Margaretha