/

EN ANANASPAJ SOM JAG KAN REKOMMENDERA





Se hela bilden




Den här ananaspajen är både lätt att göra och grymt god. Den tar dessutom inte lång tid att göra ifall någon skulle komma på oväntat besök.


Här är receptet:



DETTA BEHÖVS:

 

125-150 G SMÄLT SMÖR

1 DL SOCKER

3 DL VETEMJÖL

1 TSK BAKPULVER

 

1 ÄGG

1 DL SOCKER

2 DL CREME FRAICHE

1 TSK VANILJSOCKER

 

CA 400 G AVRUNNEN KROSSAD ANANAS

 

 

GÖR SÅ HÄR:

 

BLANDA SMÖR OCH SOCKER I EN BUNKE SAMT VETEMJÖL OCH BAKPULVER I EN ANNAN. HÄLL MJÖLET I SMÖRBLANDNINGEN OCH RÖR OM TILL EN SMET.

 

RÖR IHOP ÄGG, SOCKER, CREME FRAICHE OCH VANILJSOCKER. HÄLL I DEN AVRUNNA ANANASEN.

 

KLÄ EN PAJFORM MED DEGEN. HÄLL I FYLLNINGEN.

GRÄDDA I 225 GRADER, 10-15 MINUTER.

 

SERVERAS MED GRÄDDE, VANILJGLASS ELLER CREME FRAICHE.


 

Av Ewacarin Holmqvist 

#1 / / Kerstin:

Så lustigt!

Samma paj som jag alltid bakar!

Den är "grymt" god, som ungdomarna säger!

Ha det bra!

#2 / / Thalina:

Det där låter riktigt gott och receptet ska jag spara. Hoppas att du mår bra.Kram Thalina