/ Allmänt /

OM TORSDAGEN DEN 28:E JANUARI 2010.
Torsdageftermiddag klockan 14.00. Solen lyser även idag. Kylan har minskat i grader under dagen, vilket gör att gårdagens nysnö mest blir till slask och ser förfärlig ut - en grå sörja. Då snöröjningen är tämligen dålig, utom de större gatorna, är man tvungen att attackera denna sörjan med full fart om man vill gå över gatan - annars fastnar man i modden. Tala om att man får ha styrka för att komma någonstans. - Det såg nog roligt ut när min assistent hjälpte mig att skjuta min Permobil framåt i de höga vallarna kring övergångsställena, men det bjöd vi på. När vi kom hem kunde jag inte köra runt i lägemheten, utan jag fick ställa mig på en plats i köket, tills hjulen hade töat och min assistent kunde torka upp spåren efter mig. Det är ju torsdag, min städdag, så det passade bra att jag gick ut just i förmiddags.

Nu är det vår i mina fönster och på mitt soffbord i vardagsrummet står två buntar tulpaner i olika färger - säsongens första - Fast det är vinter utomhus, kan man ju njuta av vårens blommor och ett litet tänt ljus när man tittar på teve. Jag är mycket för mysfaktorer. De skapar guldkant åt vardagen.

Trevlig torsdag önskar jag er!


Av Ewacarin Holmqvist
#1 / / hjördis:

Tack samma min vän. Jag har något till dig på min blogg........ Kram

#2 / / Kerstin:

Missade att köpa tulpaner i dag!

Får klara mig ändå, men visst är de underbara!

Ha en fin helg*

#3 / / Christina:

Tulpaner är väl för härliga och vackrra blommor de.

Önskar dig en bra helg, kram

#4 / / elisabeth:

Tulpaner är ett säkert vårtecken men än har vi långt kvar här i norr.Vi har haft ett riktigt snöoväder sista veckan och mer snö kommer, vi har säkert 50-60 cm snö.Som kallast har det varit minus 27 grader.Så visst längtar man efter vår...

Ha det så gott ! Bamsekram från mig i norr !

#5 / / Inger:

Ja fy vad jobbigt med all snömodd..

Men underbart härligt med alla tulpaner...Vi ser fram mot våren nu.. kramen...