/ Allmänt /

NY ARBETSVECKA MED YTTERST LITE TID FÖR EGENTID

Sommarsöndag kväll. Förstår inte var alla helger blir av. Nyss tyckte jag att det var fredag och nu? Ja, nu är det plötsligt tidig söndagkväll och almost Monday again. Det måste vara åldern som gör att jag tycker att de här sköna helgerna försvinner som sand mellan fingrarna. Men som sagt: Underbart är kort! Om cirka sex timmar är det alltså måndag och en ny arbetsvecka börjar. Men ännu ska jag njuta av min kväll och att det är sommar, en god middag, lite mys framför teven och förståss umgås med min vän/assistent. Så egentligen ska jag inte klaga alltför mycket för det finns ju en hel del tid kvar att glädjas åt.

Fortfarande är det en härligt sommarväder i Skåne. Morgnarna har varit ganska molniga, men sedan har både solen och värmen kommit tillbaka. Jag har haft en mycket lugn helg under vilken jag inte har gjort så mycket utan bara varit i stort sett och fångat dagen sådan den blev. Ibland kan det vara en skön känsla. Idag vaknade jag först klockan strax innan sju och gick upp på toaletten, men beslutade mig att gå tillbaka till sängen och försöka somna om. Det lyckades. Klockan var nära 9.30 när jag steg upp, för att äta en god helgfrukost som avslutades med en kopp kaffe. Därefter har jag inte gjort något vettigt utan att sett på golf från Stockholm och läst mail samt kollat min FaceBook. Allt var lugnt där också så...

I morgon börjar en ny arbetsvecka med ytterst lite tid för egentid. Under två veckor kommer jag att vara arbetsledare på heltid, så det är skönt att jag har slutfört mitt projekt. Nu kan jag inte göra mera än att vänta på svar och det kräver ju ingen energi, bara stor spänning. När jag tänker efter har jag haft mycket ledighet den här sommaren och verkligen fått ägna mig åt min stora passion i livet, så jag ska verkligen inte klaga. Det kan ju vara trevligt att skifta arbetsuppgifter en tid, för att få ett perspektiv på mina drömmars mål och sedan gå in i den härliga passionen på nytt med nya infallsvinklar.


Ha en bra vecka!
/Ec