/ Allmänt /

SNART NY VECKA...
så är det söndag. Klockan har redan hunnit bli över 17.00 Bara några timmar återstår av den här helgen, sedan börjar vecka fem av år 2012. I mitten av veckan vänder vi blad till februari. Hur min kommande vecka blir är svårt att säga, men ett vet jag: Jag måste till apoteket/hälsokost och köpa en burk D-vitamin och en burk med andra vitaminer. Mitt värde är ännu på tokt för lågt fast jag äter smör, fet fisk, grönsaker med mycket D-vitaminer i och går ut när det  är sol. Försöker verkligen äta frukt. Ändå är jag trött, när det är dags att stiga upp. Jag undrar vad det är med mig. Varje morgon är det samma sak:"Ok, jag ska bara ligga ytterligare fem minuter sedan kommer jag upp". Så kan jag hålla på i 45 minuter...

Ännu vet jag inte så mycket om hur min vecka fem kommer att te sig. Ibland kan det vara bra att inte veta. Jag får ta varje ny situation som den kommer. Lösa problemet eller njuta av stunden då den finns. Ibland tycker jag att vi människor har en förmåga att vilja planera saker alldeles för mycket i förväg. Det är som vi är rädda för att vi ska göra bort sig. Jag har i alla fall svårt för att  glädjas åt det som är "nu". Det är nog en av mina sämre sidor hos mig. En annan sämre sida är nog att jag är för perfekt och vill att det jag gör ska vara så perfekt. Den tredje sidan är att jag är ett "kontrollfreak". Men alla har vi våra negativa sidor som vi får dras med.

I slutet av veckan har jag en läkartid även denna gång i Lund. Jag måste erkänna att det känns skönt men också en aning oroligt att möta min läkare. Tidigare har jag gått till läkare en eller två gånger per år, så det känns ovanligt och lite skrämmande att nu behöva boka tider för det ena eller det andra med jämna mellanrum. Tänker ta upp min trötthet och så min värk på fredag.

Jag önskar er alla en bra vecka!

/Ec 


#1 / / Britten:

Tack för ditt besök hos migLänge sen vi hördes..

Lycka till med dina läkarbesök