/ Allmänt /

SÅ ÄR DET FREDAG IGEN...

Min egen bild juni 2017
 
Så är det fredag på nytt och sista dagen i juni. Framför oss står en weekend på lut. Jag skulle tro att det kommer att bli en regnig sådan. Någon sa att det skulle regna tolv dagar under två veckor framöver. Visst är den svenska sommaren kort, men ännu har det inte varit någon sommar - Bara några enstaka dagar - Det är lite trist eftersom juni är så ljuvlig med sin grönska och sin blomsterprakt. Just i början av sommaren har vi så många drömmar och förhoppningar om hur den här årstiden ska bli. Över väder och död råder ingen, så vi får se vad varje dag för med sig och försöka göra det bästa av verkligheten. "Varför gråta över spilld mjölk"? Hos mig har det varit regnskurar hela dagen,så det är skönt att vara inomhus.
 
Som mina trogna läsare vet är fredagar min dag i veckan,då jag sköter om mig från topp till tå. I eftermiddags har jag röjt mitt hem, så när jag sitter och skriver det här inlägget så luktar det gott i lägenheten. I kväll blir det "fredagsmys" med ett par vänner. Vi kommer nog att se på teve och prata om stort och smått. Resten av helgen kommer jag att vila, för det behöver jag! Saknar att få vara ensam och ha mitt privatliv ifred. Måste ta tag i det snart. Försöker få stunder för mig själv även om det är svårt!
 
I veckan upptäckte jag att mitt favoritkaffe har försvunnit från alla butiker, så jag började leta på nätet efter det. Då hade mathem min sort. Jag behövde lite annat, så sagt och gjort gjorde jag en beställning igår efter lunch och satte leverans mellan 08 - 12 idag. Klockan 09.20 i morse ringde det på porttelefonen. Det här med att köpa mat via nätet är både bekvämt och praktiskt, men man måste vara prismedveten. När man är sjuk är det ett utmärkt alternativt. Jag kommer att beställa flera gånger om de har extrapris. Tänk vad det går framåt med allting...
 
 
/Ec
 
 
Helger, avkoppling, / sommarkänsla