/ BLOGGBLAD 2020 /

BLOGGBLAD NUMMER 5 2019

 
 
 
 
Här har ni mig igen! För två veckor sedan fick jag feber och mitt vänstra ben svullnade upp, blev knallrött och ömt. Jag låg hemma några dagar, men då det inte blev bättre, insåg jag att jag måste söka vård. Ambulansen kom vid middagstid den 5:e juni. Läkaren på akuten trodde det var rosfeber eller propp. Behandlingen påbörjades redan på akuten. Vid ultraljudet dagen därpå utslöts propp, vilket var skönt! Däremot upptäcktes att jag inte tålde samma antibiotika som jag hade gjort tidigare. Jag fick nässelutslag både här och där, men tyvärr är jag tvungen att äta den kuren - pest eller kolera - Samtidigt fick jag kortisontabletter + vattendrivande tabletter. Tala om en arbetssam vecka! I måndags kom jag hem på grund av att de hade sängbrist. Idag är jag lite bättre och jag har bara antibiotika kvar. Hoppas att jag är mig själv till midsommar, så jag kan äta gott och dricka min cider.
 
När jag sitter och skriver de här raderna, så är det mörkt och regnet smattrar på fönstretbläcket. Dova åskknallar hörs långt borta.Skönt att vara inomhus!
 
Det har blivit juni - Första sommarmånaden i år - Om en vecka är det midsommar! Inte klokt vad tiden går! Sedan.... Många av er vill inte låta talas om det. Ni vill befinna er i nuet och njuta av tillvaron just nu. Semester, sol och bad, härliga grillkvällar med mera.
 
Hos mig är det  som det brukar vara så här års. En del av min personal går på sin ledighet efter midsommar och in kommer ovana personer som har tusen frågor. Under sommaren är det verkligen ett jobb att vara Boss. Jag lägger ner mycket arbete för att få min vardag att flyta på. Gäller att kunna planera bra! Det kan kännas jobbigt när det är varmt och då jag inte är helt kry, men jag hoppas jag är någonlunda frisk tills midsommar och har återhämtat mig så att jag kan vara den Boss jag vill vara! Ännu finns det en liten tid kvar och på söndagskväll är min antibiotika slut. Den som jag blir så gräsligt trött av
 
 /Ec
Hälsa / sommarkänsla