/ TIDNINGAR, OCH BÖCKER /

BOKTIPS NUMMER 3 2019

 
 
Mitt tredje boktips för i år läste jag, eller rättare sagt lyssnade jag till via BookBeat, för cirka en månad sedan. Egentligen är deen serie som omfattar tre delar. Den är skriven av Anne-Lie Högberg och är en "samtidsskildring Romanerna är utgivna på förlaget litet förlag. första delen kom ut år 2016 med titeln "Det kommer aldrig mer att vara du".  innehåller 261 sidor. Hos Bokus kan du få den i olika format. Som pocket kostar den 65:-, E-bok 45:- och som ljudbok 179:-
 
Något om handlingen:
"Agnes och Oscar åker till de goda vännerna Lisa och Tom med sina tre barn för att fira midsommar. Mitt i natten berättar Oscar att han älskar Lisa. På mindre än två veckor har Agnes flyttat, bytt jobb och påbörjat ett nytt liv. Övergiven och med krossat hjärta ska hon ta hand om jobb, barn - och sig själv. Hon tvingas också inse att väninnan inte bara fått Oscar utan även blivit styvmamma till hennes barn. Samtidigt undrar hon vad hon egentligen känner för Martin, Oscars kompis, som allt oftare finns till hands med starka armar och tröst. Som om inte livet är nog komplicerat träffar hon även Tobias på en resa till Kanarieöarna. Agnes märker snart att det inte lätt att gå vidare när det som inte fick hända just gjort det. "Det kommer aldrig mer vara du" är en relationsroman om att gå stark ur motgångar. Och att skillnaden mellan motvind och medvind kan bero på åt vilket håll man står". (Källa: BookBeat)
 
Vad har man  tyckt om boken:
"Recension från BTJ, Lektör Petra Norman: Författaren skildrar med ett enkelt språk och på ett lättläst sätt svårigheterna med att bli lämnad och kampen för att hitta en ny tillvaro. Här finns igenkänning för dem som blivit lämnade eller genomgått skilsmässor och boken kan kanske inge hopp.
 
Vem är då Anne-Lie Högberg:
 
boktips