/ BLOGGBLAD 2020 /

BLOGGBLAD NUMMER 9 2019

 
 
Bästa  läsare av min sida! Nu har jag fått tillbaka mina krafter och tycker att livet är ganska nice att leva, för "It could be worse, it could be better" om jag så säger. Under en vecka har jag haft sådan klåda så det har varit svårt att sova på nätterna. Somnat djupt fram emot morgonen, då jag ska stiga upp. En assistent berättade att hon hade försökt väcka mig i en timme, men de gick inte! Nu inser jag hur viktig vår sömn är för att vi ska kunna fungera i vardagen. Förutom utebliven sömn, har jag haft en gräslig yrsel i flera dagar - Mycket beroende på att jag hade druckit för lite för att undvika gå på toaletten eller rättare sagt att undvika att röra vid rumpan som startar klådattackerna.- Tyvärr har jag psoriasis mellan skinkorna, magveck och i ljumskarna. Natten till idag har jag fått sova flera timmar i sträck. Härligt!
 
Så sitter jag på nytt framför min käre dator och hoppas på att knåpa ihop ett inlägg den här onsdagseftermiddagen i november Utanför mitt sovrumsfönster är det grått och disigt, men idag är det tio grader varmt och ingen blåst. Ändå känns det som det är kväll och det är skönt att vara inomhus utan att ha dåligt samvete för att blogga, se en romantisk film såsom "Om ödet får bestämma".
 
Tycker om den här tiden på året, då jag kan gå runt i lägenheten och börjar  fundera på vilka färger jag kommer att ha i advent. Jag tror jag redan vet. I år vill jag bryta mönstret med mitt ljusfat. Varför inte sätta mina föräldrars förlovningsbricka i silver med kanske två röda blockljus, ett grått och ett vitt ljus på soffbordet. Jag kan ju lägga mossa runt om och sticka ner några svampar här och där. Det borde bli snyggt!
 
Vilken glögg jag ska köpa hem  är en mysig sak att göra så här strax före advent. I år blir det Årets Blossa vinglögg med trevliga smaker av bland annat kaffe. I år blir det ytterligare en glögg av Duvenkrok med smak av körsbärspralin. Tycker verkligen om glögg! Det är bäst att vara ute i tid innan glöggen tar slut. Något år var jag sent ute och då kunde jag inte välja.Det finns en risk att den här härliga juldrycken är slut när julafton kommer. Jag ska i alla fall smaka en liten mugg då jag köpt hem flaskorna.
 
Förutom det ovannämnda har jag också planerat in putsning av mina fönster i morse. Det är ju ett litet måste innan jag sätter upp ljusstakar/stjärna - I alla fall tycker jag det - 
 
Den här kvällen kommer jag att sitta framför teven och titta på diverse dejtingprogram. Tror att det är en yrkesskada från min examen i beteendevetenskap. Jag måste se om jag hade rätt i valet av partner.
 
 
/Ec
Egna tankar / Hälsa