/ TIDNINGAR, OCH BÖCKER /

BOKTIPS NUMMER 6 2019

 
 
Vad är skönare än att krypa upp i soffhörnet med en bra bok så här när hösten är här? Kanske vi smuttrar på en varm mugg chocklad då och då, medan vi läser/lyssnar på boken eller mumsar på en pralin. Ni trogna läsare vet att jag slutar min dag med att lyssna på ljudböcker, så i mitt fall drar jag mitt täcke om mig och lägger mig i min possition för en skön stunds "egentid". Under den senaste tiden har jag valt biografier eller Romance. Varför? Kanske får jag något tips att skriva så det går hem i stugorna. Det är intressant att se hur de bygger upp historien. Nåväl, jag får väl se vart mina vingar bär, men att skriva är min storra passion. Synd bara att tiden inte räcker till alla gånger!
 
Mitt sjätte boktips för 2019 blir alltså ännu en feelgood roman med titeln "Kärlek på menyn" och är skriven av Debbie Johnson. Boken kom ut i juni i år. Den är utgiven av Printz Publishing. "Kärlek på menyn" är första delen i serien Café Havsbris. Romanen omfattar 329 sidor och finns i olika format hos Bokus. Vill du läsa den som E-bok, kan du ladda ner den för 129:- Vill du hellre lyssna på den och ladda ner den direkt till datorn, så får du ge 109:- Själv har jag min tjänst hos BookBeat, där jag kan ladda ner böcker till mobilen för 149:-/månad. Där är ingen begränsning av antalet böcker.
 
Lite om handlingen:
"På toppen av en klippa i Dorset ligger Café Havsbris. Ett café där människor får vara sig själva, dit främlingar kan söka sig för sällskap och där maten alltid tröstar magen. Hit kommer änkan Laura en sommar, tillsammans med sina två barn. Dels behöver hon ett jobb, och caféet kan erbjuda henne det, men framför allt behöver hon en nystart och en flykt från sorgen som riskerar att kväva henne.

Det lilla samhället sveper snabbt in Laura i sin magi, och kanske finns det hopp för framtiden. Kanske kan Laura till och med lära sig älska igen.
 
Debbie Johnson är en brittisk författare som med lika delar humor och värme charmar läsare med sina historier. Kärlek på menyn är den första delen i en lång serie om Café Havsbris, och de unika karaktärer som vistas där".(Källa: Bokus)
 
Lite om Debbie Johnson:
"Debbie Johnson bor i Liverpool där hon ägnar sig åt att skriva, att se efter en hord med barn och djur och att inte göra några hushållssysslor. Hennes serie om Café Havsbris har blivit mycket välläst i England". (Källa Bokus)
 
  
/Ec
 
 
boktips