/ BLOGGBLAD 2020 /

BLOGGBLAD NUMMER 4 2020

 
 
 
Det är början av juli. Vi har alltså kommit in i den andra sommarmånaden. Otroligt vad tiden går trots att de flesta av oss bara umgås med oss själva. Tänk att ett helt halvår har gått av år 2020 och tänk så mycket som har hänt i Sverige och i världen. Här hos mig har livet nästan varit som det brukar utom att jag har begärt hemleverans, då jag köpt något via nätet.
 
Sorgligt nog, måste jag erkänna att jag inte kommit så långt som jag borde då det gäller mitt projekt. Jag har eller har haft så kallad skrivkramp. - Kommer inte vidare - Kanske beror det på att jag har tappat bort hur det känns att vara så där riktigt förälskad. Nåja, jag har fem år på mig före mitt projekt ska vara klart och i bästa fall kommer ut i bokform under sommaren 2025 .Annat är det att publicera ett inlägg här på sidan. Varje inlägg är ett avslut, kort eller långt. Inläggen består av olika kategorier vilka jag väljer efter hur min dagsform är. Det är kanske min personlighet som gör att jag föredrar att blogga. Vill få undan saker innan jag börjar på något nytt och snabbt ska det också gå. Detta kan ibland vara svårt i min situation.
 
Min kropp hindrar mig och mer nu sedan min bukoperation hösten 2014. Den som också innebar att min psoriasis bröt ut. Numera tar det längre  tid att stiga upp.Mina morgnar är inte de bästa. De är så olika från morgon till morgon på grund av hur min sömn har varit och hur mycket klådan har påverkat mig under natten. Nattpersonalen har det inte lätt att väcka mig, så att jag hinner upp före de slutar sitt pass. Numera behöver jag två assistenter vid uppstigning och läggnig. Ibland längtar jag till mitt andra liv - det vill säga  före hösten 2014. Men it could be vorse, it could be better. Jag är ju ett fun of livet, men även jag har mina mörka stunder.
 
I kväll lagade jag en ny rätt efter ett recept av Tony Sjöstedt. Fläskfilépanna med viltsmak .Underbart gott! Ni hittar receptet på köket.se. Medan jag åt denna härliga middag, tittade jag på reprisen av "Så mycket bättre" första säsongen och njöt av artisternas tolkningar av Tomas dilevas låtar.
 
 /Ec
Helger, avkoppling, / Hälsa / Mat och Dryck / Mina favoritprogram / mitt skrivande