/ Allmänt /

GLAD MIDSOMMAR

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Midsommarafton 2020 - En annorlunda sådan på grund av Coronaviruset som far fram i världen med illfart. Trots ala råd vi har fått att hålla avstånd, vara noga med vår handhygien, inte besöka gamla släktingar, så har ett gäng satt upp ett partytält i hyreshusets trädgård och dukat till fest. Lite längre bort ser jag en annan mindre grupp skåla fast klockan är bara fyra på eftermiddagen. Det verkar som om personer i allmänhet har tröttnat på den här ofrivilliga ensamheten vilken vi har haft i vår. Kan förstå dem, men å andra sidan måste vi "hålla ut" tills...
 
Här hos mig är det 22 grader varmt och jag hör att det spelas cub i trädgården. I natt vaknade jag av att det regnade och åskade. Det var en varm natt - Jag badade i svett och min psoriasis var inte nådig mot mig - Före jag steg upp, åt jag frukost på sängen. En liten silltallrik med ett kokt ägg, tre nypotatis och lite gräddfil med gräslök. Undrbart gott! Nu är det verkligen midsommar!
 
Jag och min vän/assistent firar midsommar för 31 gången och om en stund ska vi äta en förhoppningsvis god kyckliggryta. Hittade receptet på nätet. Senare i kväll blir det körsbärspaj med vaniljsås till kaffet. Hoppas det är någon bra film att vila ögonen på  med mycket romantik. Till pajen kommer jag nog att dricka något gott med mycket is. Midsommar 2020 kommer att vara lugn med god mat och dryck.
 
Sist men inte minst önskar jag alla som tittar in på min sida: En Riktig Trevlig Midsommar var än ni befinner er och var rädda om varandra!
 
/Ec
Helger, avkoppling, / hos mig / sommarkänsla