/ BLOGGBLAD 2020 /

BLOGGBLAD NUMMER 3 2020

 Bild min egen tagen 20200524
 
Söndag i maj. En mulen sådan med endast 14 varmgrader, blåst och regnskurar. Inget väder att längta ut till om vi nu kunde. Det är skönt att vara inne och "småpula" med det som behövs . 
 
Jag checkade också lite runt efter lyx på nätet, såsom parfymer av märket Hugo Boss. Jag är, som mina trogna följare vet, ett stort fan av underbara dofter. Då jag ser mot min byrå i sovrummet, så tycker jag att det börjar bli ont om flaskor på den del där mina parfymer står. Jag log när jag såg priserna och ändå var det på nätet. Tänkte på pappa vad han sa då jag ville ha kläder och dofter: " Du är dyr i drift så du måste ha en man med tjock pånbok (Han skulle säkert sagt idag ett bankkort som det fanns gott med pengar på") Vi lever i en tid där plånböcker nästan är antika. Idag ska vi swisha över pengar eller betala med kort. Den här söndagen bara kollade jag på lite lyx. Köpte ingenting.Är ganska stolt över mig själv men suget fanns där!
 
Vad jag har gjort är att jag har fixat min matkasse till kommande vecka från MatHem. Tycker att de är super som har fri leverans på onsdagar och torsdagar om man handlar för 400-:. De andra dagarna måste man handla för 700-: för att få fri leverans. Mest tycker jag om frukten som har en superhög kvalitet. Tror att jag fortsätter med MatHem äver om jag inte befinner mig i isolering, i varje fall under sommaren.
 
Den här söndagen gjorde jag en tallrik med smått och gott. Jag brukar ha en sovmorgon på helgerna, så tallriken blev främst en brunchtallrik. Ni kan se vad det fanns på den. Nu i dessa tider är jag noga vad jag äter för att boosta mitt immunförsvar.
 
I övrigt mår jag bra, men då och då har paniken kommit över mig att jag ska vakna en dag och är dålig så jag måste åka in på sjukhuset för vård. Den tanken är inte lätt att ha inom sig. Jag tänker på alla som misst någon kär. Tänk att inte kunna säga "hej då" eller hålla handen under den sista stunden här på jorden. Det berör mig mycket och gör så ont!
 
/Ec
Helger, avkoppling, / Hälsa / Mat och Dryck / Passion