/ BLOGGBLAD 2020 /

BLOGGBLAD NUMMER 6 2020

 Foto: Mitt eget från hösten 2017
 
Goodbye Summer 2020 som blev så annorlunda på grund av ett virus som drabbade oss över hela världen. Det innebar att många av oss fick stanna hemma. Att flyga till varmare länder gick inte. Inte heller att gå på bio, teater och se någon idrott live. Att ge någon en kram kunde vi inte - sorgligt nog - Sommaren 2020 lärde oss att bli vän med oss själva (om vi inte har personliga assistenter förstås).Kanske upptäckte många av oss att ensamheten inte är så farlig. Kanske fick många av oss ordnig och reda i våra hem. För mig innebar augusti 2020 att jag hade fullt upp med att få min vardag att gå runt, att se till att mitt hem var någorlunda och att Paddy (min söte lille katt) fick den skötsel som han behövde
 
Jag har haft en arbetssam augusti, då jag har varit arbetsledare på heltid. Samtidigt har min psoriasisklåda stört mig mer än vanligt. Klådan har påverkat min sömn. I år var jag tvungen att omstrukterera en del av mitt sommarschema och sådant tar både kraft och tid. Jag hade önskat att jag kunde turn back time till tiden utan psoriasis då jag bara steg upp. Numera måste jag smörja in mig här och där och så vidare. Efter mina injektioner som jag tar varannan vecka är jag extra trött och har värk i kroppen. Då tar det betydligt längre tid att komma upp.
 
Hallo.september 2020. I veckan gick vi in i den första höstmånaden. Här hos mig har vi inte märkt  av den årstiden. Jag talar om vädermässigt. Det har varit cirka 19 - 20 grader under dagen.Vissa dagar har det störtregnat, och det har ju behövts efter den sommarhetta som vi har haft i augusti. Kvällarna blir förstås mörkare och de flesta av oss har återvänt till våra vardagliga rutiner. Jag tycker det känns behagligt när allt återgår till det "normala". Hösten är min favorit årstid. Efter sommarens förväntningar, men även stress på grund av att vi vill hinna med så mycket som möjligt, kommer vi in i en månad där vi kan "kura" hemma. Krypa upp i soffan med en härlig roman eller en film, kanske mumsa på lite av livets goda och bara njuta av stunden. För mig är det ett guldkorn.
 
 Nu i september kommer jag att ta lite ledigt. Då vill jag bara ägna mig åt det som jag har lagt på is under ganska lång tid såsom mitt skrivande, åt mitt hem, kanske beställa lite nya höstkläder och läsa och se filmer. Kort sagt Bara koppla av! Det ska bli härligt!
 
I kväll, lördag, har jag haft en liten bjudning för mina allra närmaste vänner. De gav mig en minibar, vilken jag har i mitt uterum. Där har jag mina allehanda drycker,såsom läsk, vatten etc. Bjudningen ikväll  blev mycket lyckad. Det nya receptet på en kycklinggratäng föll oss på läppen. Jag kommer nog att publicera det här på sidan om någon vill testa det. Till dessert hade jag gjort citronfromage viken jag hade dekorerat med hallon.
 
 
 
/Ec
 
 
Egna tankar / Hälsa / Höst / Mitt arbetsledarskap