/

SEN FREDAGSKVÄLL

HÖSTBILD 6


  

Tänk vad en vecka går fort! Det har varit en konstig vecka. Vi är ju snart inne i oktober månad, men det är knappast någon höstaning förutom de tidiga mörka kvällarna. I den här landsändan som jag bor i har det varit strålande sol och en temperatur på cirka 20 – 23 grader under dagen. Fortfarande är det inte för kallt att ha kortärmat. De nya kläderna för hösten ligger snyggt där i garderoben och väntar på att börja komma till nytta.

  

Förutom det vackra vädret, har våra olika aktiviteter kommit igång på allvar. De som ska följa oss fram till julhelgerna. Själv började jag min träning i bassängen i torsdags. Nu är jag på gång! Det känns bra och jag är så där nöjd med min insats. Om jag minns rätt så var det tre år senast jag gav min kropp en match och med det där i minnet behöver jag inte skämmas för min insats i vattnet. Det som var jag blev lycklig över och det som kändes skönast efteråt var all värk i ryggen försvann i och med att jag sträckte ut mig och lät benen jobba. Vad gjorde det att varenda muskel i mitt rörliga ben darrade resten av dagen, så fort jag stod på det? Det får jag ta!

  

Nu är det fredagskväll på nytt. Om en stund ska jag dricka lite kvällste. Under den här helgen som kommer, trots att solen kommer att dominera, tänker jag ägna mig åt min skrivarkurs. Vill komma någon vart. Den första kursen var full, så jag fick leta efter en annan. Frågan är om inte det här är ett strå vassare, i alla fall för mig. Nåväl, jag får se vad som händer efter det tredje kursbrevet. Min huvuduppgift är att skriva min levnadshistoria. Den ligger till grund för en bedömning av lärarna  - den första – Om de är nöjda med mitt sätt att skriva, får jag möjlighet att  köpa nya kursbrev som jag tar mig an. Jag läser helt i min egen takt och den här kursen går under tre år om man skulle vilja fortsätta så länge. Själv kommer jag att ta brev efter brev och se vad jag kan få ut av det.

  

Trevlig helg på er där ute! Hoppas ni kan njuta av den var ni än är!

    


Av Ewacarin Holmqvist

 

  

 
#1 / / Andreas:

Ganska fint väder här också! Men tät morgondimma betyder att hösten ändå är här!