/ KROPP OCH SJÄL /

OMTANKE SOM VÄRMER






Tidigt förra sommaren beslutade jag mig för att göra något som jag länge tänkt. Väl på lokalen började de prata om olika aktiviteter och behandlingar. Plötsligt fick jag syn på en lapp. Jag frågade lite försynt om jag kunde skriva av den. Jag fick veta att andra var mycket nöjda. Tänkte: "Det är upp till var och en att tycka, men det är värt ett försök".


En måndag ringde jag upp dig. Det var ganska tidigt och jag tror att du sov. Du hade tid när jag önskade. Så var vår kontakt etablerad.


De första gångerna som du behandlade min kropp, sa vi inte så mycket. Jag upptäckte snabbt att du var någon speciell som hade även en förmåga till empati. Så gick det en tid utan att du var här. En dag beslutade jag mig för att köpa din tjänst, så jag skrev till dig och bad dig återkomma.


Nu när vi har träffats oftare, märker jag hur min kropp har blivit annorlunda. Din behandling är liksom mitt skrivande - ett gift för jag ska må bra - Dina besök gör mig dåsig på ett underligt sätt. Den dåsigheten är så skön. Hela min kropp, nästan, är lugn och behaglig. Och jag kan röra mina leder på ett annat sätt.


Jag uppskattar verkligen dina besök, inte för att du sköter om min kropp, utan du tar hand  om hela mig. Du verkligen bryr dig och är lyhörd för mina önskemål. Du skänker mig omtanke som värmer.


I en kontakt är det viktigt att personkemin stämmer, så kontakten vidareutvecklas. Det har vår kontakt verkligen gjort. Numera kan vi prata om allt möjligt och fnissa åt saker och ting. Dessutom har vi samma sorts humor, men trots allt detta är du så proffsig.


Så det där att "det är värt ett försök", har istället blivit en undran: "Hur skulle min stackars nackmuskel klara sig utan dig käre massageterapeut"?   



Av Ewacarin Holmqvist

#1 / / Kerstin:

Förra året till min födelsedag fick jag ett presentkort till en thaimassage av ena dottern.Kan säga att det var himmelskt för kropp och själ! Jag gick som på moln efteråt, kroppen kändes så lätt och energin flödade obehindrat. Det var en höjdpunkt verkligen, dessutom doftade jag underbart av massörens oljor, t om kissekatten reagerade och ville inte sluta sniffa på mig under den dagen,hahaha. Jag instämmer att personkemin är viktig, att stämningen känns avslappad och skön. Har även provat taktil massage, det är ju en annan grej än thaimassagen, på ett annat plan liksom..Jag skulle inte tveka inför otraditionella metoder om jag vet att terapeuten kan sin sak och vet vad han/hon gör.Skönt att du hittat någon som är bra och att det hjälper! Sånt är guld värt! Sov så gott och ha en bra söndag! Varm kram Kerstin