/ Allmänt /

OM ETT PAR JEANS.

567.gif


Åh, vad jag jobbade hårt med olika saker hela dagen igår!  Emellanåt kan det bli så. I förra veckan tordes jag inte ta i för mycket, då jag precis hade haft det där grymma dygnet under vilket min kropp fick nog. Tots att det var vackert väder med ljumma vindar, så blev det att jobba inomhus. Ack ja....Men det kändes skönt att lägga sig och veta att jag hade fått gjort så mycket utan att min mage hade sagt stopp.

Om jag slet som en myra igår, så har jag bara glidit fram och gjort nästan ingenting idag. Så olika kan mina dagar vara. Det var ännu morgon då jag klev ur sängen, åt frukost, som jag är noga med numera. Jag och min assistent satt en stund  i mitt uterum och pratade om väder och vind före  jag gjorde mig iordning. Jag hittade ett par ljusblå jeans i garderoben, som har hängt där under ett par år utan att jag har använt dem trots att de tillhör favoritplaggen. Jag fick dem av pappa för så där sex år sedan. Han köpte dem i USA och de är så mjuka och sköna. Jag fick ofta kläder av honom. Amerikanska stilen på kläder  är lite annorlunda, därför blev jag så glad över paketen. Nåväl, när jag drog på mina jeans i morse, upptäckte jag att de inte bara passade igen utan att det var gott mått. Så glad jag blev! Det där grymma dygnet förde inte bara något ont med sig. Jag måste gått ner en hel del, även om jag inte kan rekommendera den metoden - inte ens till min värsta ovän!

Ha en bra kväll!


Av Ewacarin Holmqvist
#1 / / Inger:

Åhh vad kul när man hittar något gammalt plagg, och sedan att det är lagom. det brukar ju vara tvärtom..hihi. Men ibland har man tur, eller är det skicklighet,.,med att kunna hålla vikten kanske,,Ha en bra dag,..kramkramen