/ Allmänt /

OM VECKA 13. TID FÖR ATT SKÖTA OCH RÅ OM SIG SJÄLV

love13.gif

Den här söndagen går jag  bara snabbt in hit för att önska er alla som läser min blogg en bra kommande vecka. Vecka 13 2009 tänker jag sköta och rå om mig själv riktigt. Det ska bli underbart efter en tids hårt arbete med olika saker rörande rekrytering av personal. Nu ska jag koppla av allt det här under en vecka och försöka bota min eländiga nackmuskel och även mina problem i korsryggen. Det är betydligt bättre, men smärtorna finns där. Massagen hjälper cirka ett och ett halvt dygn, sedan återvänder problemen på nytt. Därför har jag bokat in tre tider under den här lediga veckan.

Vad jag ska göra? Säg det. Jag har inte planerat något utan ska nog ta dagen som den kommer. Det kan vara skönt när jag annars känner att jag  har en mängd måsten att göra. Gå en promenad i Folkets Park om solen lyser. Umgås med mina katter. Som sagt: Ta det lugnt och se till så att jag mår bra!


Av Ewacarin Holmqvist 
#1 / / Inger:

Ja det är så fint att få göra det ibland. Jag tror att flera borde tänka på det.. Många bara far fram och sedan rasar de ihop...Vi har ett liv. Vi äger det, kan göra vad vi vill,, oftast. Låter härligt..

Sköt om dig och må bra...hoppas oxå att solen kommer skina på dig vännen..

Stor kram till dig...

#2 / / hjördis:

Ta väl hand om dig min vän och njut av att ta det lungt Kram // Hjördis