/ Allmänt /

EC:S PENNA ANTECKNAR 22. ONSDAGEN DEN 28:E APRIL 2010
kväll. Klockan är 22. Det har varit en ganska jobbig dag men ändå är jag nöjd med hur den blev. Dagen kunde ha börjat lite bättre än den gjorde men such life. Vaknade redan 5.45 och var tvungen att gå upp på toaletten. Visserligen lade jag mig igen och somnade en timme tills det var dags att gå upp och möta en ny dag. En ny vikarie skulle gå bredvid från klockan 08.30 till 13.30 för att se hur jag lever och vad jag behöver ha hjälp med.
Ärligt talat är det alltid samma känsla varje gång. En känsla av ett visst obehag att folk står och ser på mig. Men samtidigt vet jag ju att det är bara det sättet som de lär sig på. Inte mycket att göra åt.

Efter bredvidgången var det så dags att ta en fika under vilken jag pratade sommarschema med ännu en assistent, som har jobbat hos mig tidigare och som nu ska vara vikarie hos mig i sommar.

När vi hade fikat klart, så skrev jag in juni- och julischemana i datorn samt gav ut de lediga arbetspassen till min personal. Före middagen hann jag även med att skriva tre mail.

Nu i kväll har jag sett Fru Anka - Mycket intressant, men hennes metod använder jag inte mig av. Vi lever i olika världar med olika stilar. Lite kan man ju snappa upp och utveckla på sitt eget sätt.

Drömmen om Italien får jag se en dag på tv4 anytime, då jag har tid.

Nu ska jag snart krypa till kojs och jag tror jag kommer att sova gott. Det är en del som blivit löst idag, vilket känns skönt!

Sov gott och ha en trevlig morgondag!

/Ec
#1 / / inger:

Ja jag kan ana att de är jobbigt nu inför sommar och semestertider att det ska till en massa vikarier, vi har ju oxå så på jobbet,Bäst är det när allt flyter på som vanligt.

Hoppas att allt löser sig för dig, och att den ordinarie personalen får semester, och att du blir nöjd med de nya vikarierna,Ha en skön Valborg och 1 Maj..

Vår brasa brinner och det småregnar,,

kramizar till dig vännen..