/ Allmänt /

VART VAR DU MORFAR? - DU SOM ÄR MIN SKYDDSÄNGEL -

smile glitters



Tidig onsdagkväll. Den här onsdagen har jag verkligen funderat över vart morfar har varit någonstans. En sak vet jag med bestämdhet, nämligen att han inte haft sitt vakande öga över mig idag. En dag som har inneburit små men ändå förargliga incidenter för mig. Dagar då man inte skulle klivit upp ur sängen, om man hade vetat hur dagen skulle bli. Då allt går fel på något sätt, då ena saken händer efter den andra. Nu så här på kvällskvisten kan jag bara le åt min onsdag och tacka Gud för att jag inte har haft något viktigt att göra eller någon tid att passa, som ett plan. Jag hade vägrat att flyga just idag. Planet hade säkert störtat eller så hade jag blivit av med mitt bagage, rullstolen etc. Tack och lov hade jag en lugn dag!

Det började som sagt redan tidigt i morse. Jag var ju tvungen att stiga upp och börja den nya dagen med att sätta mig på toaletten, för min mage bråkade våldsamt med mig. Den gör så ibland. Självklart var det falskt alarm. När jag klädde mig, tog jag  på mig ett par vita byxor och en blus med isydd väst. Natuligtvis med vitt i botten. När jag var klar med morgonbestyren, så lagade jag en kopp kaffe. Gick ut i uterummet, där solen sken in och tänkte njuta av kaffet före jag gav mig iväg ner till city. Efter en stund, skulle jag förklara något för min assistent - jag är en person med ivrigt kroppsspråk, så vips hade jag lyckats hälla ut nästan en halv kopp kaffe på mig och uterummets golv. Det såg ut som en hel flod! In och byta än en gång, men under tiden jag bytte, bestämde jag mig för att inte gå ner i city för vem vet hur den stadsturen skulle ha blivit. Så jag har endast gett mig ut till en matbutik, där jag handlade kattströ och kattmat. Där kan man gå utan att korsa någon stor gata.

I morgon är en annan dag. Hoppas någon däruppe gillar mig bättre då, så det blir en helt vanlig torsdag med diverse hushållsgöromål. Men jag måste erkänna att ett avbrott från det vanliga skapar lite spänning i tillvaron, annars vore det på tok för trist och enformigt.

Trevlig kväll och torsdag på er!
/Ec