/ Allmänt /

SÅ ÄR OS I LONDON 2012 IGÅNG

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla Bilder: Google
 
OS. invigningen i London tog 80 000 åskådare och miljarder tv.tittare genom historia och nutid,De trettionde sommarspelen  i ordningen hyllade  det brittiska, såväl i fråga om den industriella revolutionen,som underhållningsmässigt och idrottsligt.
 
"Och innan OS-idrottarna tågade in på arenan hade såväl Rowan Atkinsons Mr Bean som fotbollsikonen David Beckham skapat öronbedövande jubel inne på den nybyggda Olympiastadion.

 

Liksom drottning Elizabeth II, som deltog i ett filmklipp från Buckingham Palace – tillsammans med Daniel Craigs James Bond". (Källa: DN)

 

Hur mycket jag själv kommer att se av de här spelen i London beror på en del faktorer i min omgivning, men jag hoppas jag ska kunna följa en del - i alla fall mina favoritsporter - Tyvärr kan jag inte sätta en lapp på ytterdörren: Har gått på semester, återkommer den 13e augusti utvilad men lite hes. Rutinmässiga uppgifter i hemmet genomförs under tiden".

 

Jag tror det kommer att lösa sig på något sätt, så jag får tid att se vad jag vill. Det hela handlar om att planera och organisera och till en viss mån även konsten att delegera uppgifter  Nu får jag se och bevisa att jag kan de här sakerna...

 

.

Trevlig helg Sverige!

 

/Ec

 

sport