/ Allmänt /

ETT BLOGGBLAD NUMMER 12 2012

Den sista söndagen i november. För mig har den här helgen varit en arbetshelg, trots att jag brukar hålla styvt på helg och vardag. Ibland räcker inte tiden åt för all administation som kommit under årens lopp. Då måste jag ta till helgerna till ett och annat, men roligt är det inte...
 
När jag har publicerat det här inlägget kommer jag att äta min middag framför teven. Idag bjuder köket på fylld lövbiff med potatisterrin. Tror att jag ska ta den resterande cidern som blev över från gårdagens middag och verkligen koppla av. Senare i kväll blir det en kopp Hasselnötskaffe och en bit äpplekaka som också den blev över från gårdagen. Den smälter i munnen så god den är! Detta är min belöning efter en hård helg. Det gäller att hitta guldkornen under sådana dagar. Ute öser regnet ner, så jag tordes inte gå ut, för att inte dra någon förkylning på mig eller ännu värre kräksjukan som just nu går i min hemstad. Det är åtta varmgrader men grått och mörkt. Känslan av att vara inne är underbar.
 
Kommande vecka blir det en del assistansjobb varvat med en del adventspyssel och en bättre veckostädning, så jag har den här kvällen att koppla av , sedan kör jag igång på nytt. Så är mitt liv just nu. Kvällens Beck-film får vara. Tänker se om "den svaga länken" finns på DvD. Jag har ingen Beck i mitt filmbibliotek och höstens omgång är bättre så varför inte välja någon av dem. Kan inte göra någon skillnad mellan Wallander och Beck. Jag har en äldre Wallander, där Rolf Lassgård gestaltar den kända Ystadspolisen.
 
/Ec
 
 
Helger, avkoppling,