/ KROPP OCH SJÄL /

KAN GERIMAX HJÄLPA MOT HUDUTSLAG, TRÖTTHET OCH HÅGLÖSHET?

gerimax_extreme_stor
Bild: Google
 
Under senaste tiden har jag fått konstiga stora utslag i ansiktet, men bara i halva delen. Förutom att jag tycker att det ser fruktansvärt illa ut, så svider och de orsakar mig stor klåda. Jag har inte börjat med någon ny kost. Inte heller äter jag extra mycket av något. När jag tvättar mitt ansikte använder jag Apotekets Neutrogena wisibly clear för face & eyes och sedan Apotekets ansiktsvatten. Det hjälper lite men inte fullt ut. Nu när det är sommar och sol vill jag vara ute och visa mig, men det känns obehagligt med de här utslagen. Vad gör jag?
 
För cirka 15 år sedan hade jag stora besvär av mjällkakor i hårbotten. Det var som en tjock mössa som täckte hela hårbotten.Så fort jag skulle kamma mig, så lossnade stora schok av vitt mjäll. Det gjorde att jag inte kunde göra vid håret på någon salong för jag skämdes så.
 
Men en dag gjorde jag slag i saken och köpte en ask blå Gerimax och testade under en månad att ta en tablett per dag och min eländiga hårbotten blev normal igen. Jag åt blå Gerimax i ca 10 - 12 år och var pigg och levnadsglad och jag kunde gå och fixa håret utan bekymmer
 
Idag när jag satt och solade i hyreshusets trädgård, så bestämde jag mig för att testa om Gerimax kan hjälpa mig än en gång att få bort mina fula hudåkommor i ansiktet. Den här gången tänker jag testa Gerimax Energy för utom hudutslagen känner jag mig inte helt på topp.
 
På Gerimax hemsida kan man läsa om just Gerimax Energy:
Gerimax Extreme Energy kombinerar några av naturens bästa och mest effektiva energikällor. Den naturliga, men kraftfulla och snabbverkande, effekten av Guarana, Rosenrot och Ginseng ger dig en effektiv energiboost. Kombinationen av Guarana, Rosenrot och Ginseng är en unik formula som ser till att du är förberedd för både mentala och fysiska utmaningar. Gerimax Extreme Energy finns i förpackningar om 30 stycken tabletter. Den verkar redan inom 30 minuter.
 
Gerimax Extreme Energy hittar du på diverse kedjor inom hälsofack, apotek, dagligvaruhandeln samt på internetsiter".
 
Jag hoppas det lyckas även den här gången.
 
/Ec
 
Hälsa