/ LIVETS NJUTNINGAR /

TIO SAKER SOM JAG NJUTER AV

 
Min egen bild   Foto Susanne Johansson
 
Läsare som följer mig har säkert lagt märke till att jag försöker hitta små guldkorn i vardagen som gör att det går lättare att leva. Det behöver inte vara långa stunder eller dyra saker som jag njuter av. Ibland kan det vara gratis: I det här inlägget tar jag upp tio saker som jag verkligen njuter av:
 
1. Att veta att jag är frisk, när jag vaknar
2. Att veta att jag räcker till i olika situationer
3. Att en katt hoppar upp till mig och vill bli kelad
4. Att duscha och göra mig extra snygg
5. Att ta en långfrukost/fika med en nära vän
6. Att uppleva tystnaden längs havet och se solnedgången gå ned.
7. Att se en film, läsa en bok och höra en ljuvlig sångtext
8. Att ha ett ombonat och varmt hem att komma hem till
9. Att äta en god pralin till kaffet efter en god måltid
10.Att en gång i livet bli publicerad innan jag säger "morsning & goodbye. Det skulle vara skönt att ha den här känslan innan jag vandrar vidare.
 
 
Gott Slut och tack alla som har följt mig under årets lopp. Ni betyder mycket för mig!
 
/Ec
Egna tankar
#1 / / Bosse Lidén:

En sådan lista borde alla göra då och då. Helst de som är lite "bortskämda". Jag känner igen mig själv i de flesta av dem. Fast jag inte har någon katt. Jag hoppas du får uppleva den sista under 2016. Men det där med Morsning & Goodbye kan du vänta med i flera år till. Igår såg jag på SVT play Magnus tänkvärda monolog. Det var sorgligt att se den stundtals när jag tänkte på att han inte finns här längre på jorden.
Jag blir så sugen på att få välja tre av godbitarna på bilden? Får jag det? Jag vill önska dig en fin avslutning på året och jag önskar dig ett Gott Nytt År. Hoppas du får vara frisk under 2016.
Kram Bosse

Svar: Kära Bosse!Tack för ännu en fin kommentar. I går gick jag in på din sida och blev en aning rädd & orolig. Ska jag aldrig mer kunna läsa dina stundtals roliga inlägg, aldrig mer få ett filmtips. Å andra sidan förstår jag dig då det gäller romanen, men kan du inte blogga en gång i veckan eller...? Jag funderar också på att ändra lite på min sida. Kanske en kategori där jag samlar veckans händelser. En annan kategori som skulle heta noveller & kåserier. Vad tycker du?
Det känns så overkligt att Magnus inte finns med oss längre. Jag tyckte det var lite overkligt att han stod där på en scen och drog skämt om döden. Han lever i våra hjärtan.
Visst får du välja godbitarna på bilden. Jag vet hur goda de är. Hopps du och din familj får ett bra år 2016 och att du och jag fortsätter hålla kontakten här på min sida eller skickar vykort då och då. Du är ju mitt bollplank!
Kram Ewacarin
Ewacarin Holmqvist