/ BLOGGBLAD 2020 /

BLOGGBLAD NUMMER 5 2017

 
 
Det är onsdag kväll hos mig. Snart är vi i mitten av juli 2017. Tänk vad tiden går! Den här onsdagen har det varit regn av och till. Undrar när och om sommaren kommer på allvar, eller om den gör gästspel hos oss i min landsdel. Det skulle vara tråkigt om det var så. Jag som behöver hämta krafter och "lapa" mycket sol inför hösten. På tal om hämta krafter, så har det varit dåligt med den varan hittills. I och för sig är jag van vid det.
 
Sommaren 2017 är inte bättre än alla de andra somrarna. Det är bara min förhoppning när det går mot maj att "den här sommaren ska bli annorlunda", men drömmen vill inte slå in. Det blir jobb jobb och åter jobb! Jag förstår inte det! Är det jag som inte kan leda min personal i rätt riktning eller har jag för stora krav vid anställningsintervjuer?
 
Nåväl, augusti månad är ju kvar. Kanske blir den bättre, vädermässigt men också på andra sätt. Ännu har jag inte hunnit skriva ner det som jag har i mitt huvud angående det projekt som jag skulle göra i sommar. Får jag bara cirka 40 timmar, det vill säga en arbetsvecka, på mig att skriva en sammanfattning av mina tankar till en fortsättning på storyn som ligger i en byrålåda, så går det vägen. Inte ska jag väl be Jens Lapidus  om hjälp? Varför inte resa till Teneriffa och sätta mig på strandpromenaden och bara skriva, skriva och skriva? Att komma till min älskade ö skulle också göra gott för min psoriasis, som bråkar med mig. Klådan är värst på ställen jag inte når själv. Som sagt: "It could be worse, it could be better". Det gäller att se positivt på det mesta och Han däruppe har givit mig en positiv läggning som jag kommer långt med. Dessutom är jag nyfiken vad som döljer sig bakom nästa hörn så...
 
Den här dagen har jag ägnat åt smått och gott såsom tvättat, handlat via nätet, en del administration gällande min personal. När jag lägger mig, ska jag lyssna lite på Kristina Sandbergs trilogi. Snart har jag bara sista delen kvar. Den är förbannat bra både språkligt och storyn i sig.  Där har jag mycket att lära!
 
Jag hoppas på att det blir bättre väder i morgon, för då kommer jag att putsa fönstren utvändigt. Det behöver inte vara solsken, bara så där lite lagom...
 
 
 
 
 
/Ec
hos mig / mitt skrivande