/ Allmänt /

SOMMAR I MIN STAD

BILD min egen. Tagen den 1/7 2018 vid kanalen i min stad
 
När jag var färdig med morgonrutinerna, tog jag kuvertet med min personals löner och gick tvärs genom min stad till mitt kooperativs adress för att lägga mitt kuvert i deras brevinkast. På vägen tog jag några bilder av en sommarlik stadsbild. Ja, himlen var exakt så blå som på bilden och jag gick och njöt av värmen. Om jag blundade så skulle det ha varit i ett annat land. Sommaren 2018 bara fortsätter, fortsätter och fortsätter. Den tar ju aldrig slut. Jag har svårt att välja "rätt" slags kläder varje kväll. Alla sommarkläder tar ju fort slut! Det här är verkligen ett lyxproblem. Snart nog kommer det regn och blåst. Om det finns någon däruppe, så kan väl regnet vänta lite till, så jag får njuta av att det är sommar under ytterligare två veckor. Sedan kan vädret  vända. Fy, så egoistisk jag är nu. Min ordinarie personal går snart på sin ledighet i sommar. Unnar jag inte dem en fin period, så de kommer tillbaka med fulla av energi och nya krafter. Jo det gör jag, men jag tänker först och främst på mig. Det var så längesedan jag gjorde det!
 
Tänk att bara kunna koppla av, njuta i det lilla i vardagen. Lyssna på en ljudbok eller på sommar via podden. Smuttra på något gott och kanske äta en "plocktallrik" till lunch med säsongens njutbarheter i form av grönsaker och bär/frukt. Härligt!
 
Under dessa veckor som jag är ledig, så ska jag försöka komma igång med andra kapitlet av mitt sköttebarn (novellen som jag hoppas på ska bli till en kortroman). Nu har jag fått inspiration av mina författare. Men jag tror inte jag kommer upp i deras nivå, men ett litet litet steg vore trevligt att uppnå. Drömma kan jag alltid göra. Det är på så sätt jag ger liv åt mitt liv och då blir min situation lite lättare att stå ut med.
 
 /Ec
Helger, avkoppling, / sommarkänsla