/ TV & RADIO /

I KVÄLL STARTAR EN NY SÄSONG AV "SÅ MYCKET BÄTTRE"

 bild: Metro
 
I kväll kommer jag och min vän/assistent att sitta i min tevesoffa under 85-95 minuter som vi har gjort så många gånger tidigare. Vi kommer att  njuta !.Varför? Jag talar om "Så mycket bättre". Nu är det så dags för tv4 att börja sända den nionde säsongen av det här populära musikprogrammet. Utan tvekan är det en av mina bästa stunder iveckan, underi nio veckor, som jag verkligen kan koppla av.
 
Lite om programmet
"Så mycket bättre är ett reality-TV-program på TV4 som hade premiär 23 oktober 2010. I programmet medverkar svenska artister som bor tillsammans under åtta dagar. Varje artist har en egen dag tillägnad sig och under dagen ska de andra artisterna framföra egna versioner av artistens låtar. Inspelningsplatsen är Pensionatet Grå Gåsen i Burgsvik på södra Gotland"(Källa Wikipedia) I fjor hade programmet  i genomsnitt 1 438 000 tittare.
 
 Årets deltagare
"Dansbandskungen har sålt över 13 miljoner album. Han var den första att presenteras som en av årets medverkande i ”Så mycket bättre”. -Det ska bli spännande möten, säger Christer Sjögren 67 om sin medverkan
 
Charlotte Perrelli, 43 Eurovisionvinnaren är klar för ”Så mycket bättre”. Perrelli vann Melodifestivalen 1999 och 2008. I samband med att det blev klart att hon skulle vara med avslöjade hon även att hon var gravid. "Kan bara säga att som jag skrattat och gråtit! Så bra versioner så jag finner inte ord! Herregud så tacksam jag är och vilka låtar de valt! Kärlek!" skriver artisten på sin blogg efter sin medverkan.
 
Rapparen  Ulises In fante  Azocar,30, mer känd som ”Stor” har släppt tre soloalbum och även jobbat och skrivit musik åt artister som Linda Pira. Han har hyllats av recensenter och vunnit både en Grammis och P3 Guld.– Det ska bli jätteroligt, säger han om sin medverkan
 
Artisten Linnea Henriksson  31 kom fyra i ”Idol” 2010 och ska göra årets VM-låt tillsammans med Gyllene Tider.Jag tycker jättemycket om programmet och har kollat i alla år. Det ska bli lyxigt och häftigt att göra, säger Linnea Henriksson.
 
Eric  Gadd,  53 Soulstjärnan har haft en lång framgångsrik karriär, med tre grammisvinster som årets artist. Han är klar för ”Så mycket bättre” bekräftar TV4. Jag älskar programmet. Jag tycker att det är en otroligt spännande grej att få tolka andras musik. Det ska också bli kul att få höra sina låtar i andra tolkningar. Jag har redan börjar jobba på min första tolkning, berättar Gadd
 
Louise  Hoffsten,  53 Artisten Louise Hoffsten fick sitt stora genombrott 1993 med albumet ”Rythm & blonde” och hits som ”Let the best man win” och ”Hit me with your lovething”.År 2012 medverkade hon i både SVT:s ”Stjärnorna på slottet” och TV4:s ”Körslaget” och 2013 tog hon sig till final i Melodifestivalen med låten ”Only the dead fish follow the stream”.
 
Albin Lee Meldau, 30 Albin Lee Meldau är lite av en doldis i årets ”Så mycket bättre”. Hans låt ”Lou Lou” från 2016 har dock streamats 18 miljoner gånger på  sportify"(Källa Elin Slättberg, expressen)
 
 
 
.
/Ec
 
 
 
 
 
Min musik / Mina favoritprogram