/ LIVETS NJUTNINGAR /

VÅRENS FRÄSCHA DOFTER

 
 
 
 
 
 
Varje vår är det samma sak, nämligen jag får en stark känsla av att lukta något nytt och spännande och därmed också  försöka bli  en ny kvinna vilken har fått tillbaka sin livsgnista efter den kalla och grå årstiden som nu snart är förbi. Nu stundar ljus, vårvindar och längre fram sköna bad. Vi kryper ut ur våra iden, där vi har varit inne under den mörka tidsperioden. Nu vill vi visa oss på nytt bland människor. Då önskar de flesta av oss - i alla fall jag - att vi utstrålar en känsla av ny energi och att jag doftar friskt och fräscht Mina farovitmodehus är två stycken. Dessa modehus framställer även parfymer. 
 
En parfym som jag skulle ha i min samling på byrån i sovrummet är Hugo Boss´Ma Vie. En annan är Calvin Kleins One Summer 2019.
 
 Så här skriver man på eleven club om Ma Vie:
"Boss Ma Vie Intense EdP är en fräsch och fyllig doft som kombinerar noter från upplyftande kaktusblomma, subtilt blommiga rosenknoppar och intensivt cederträ. Ma Vie fångar essensen av "the BOSS woman"; feminin, stark och självständig!

Toppnoten av kaktusblomma fångar den uppfriskande fräschören hos denna härdiga ökenväxt. Kaktusen är känd för sin osedvanliga livsglädje, och dess doft framkallar en sprudlande och upplyftande känsla som inspirerar BOSS-kvinnan att leva livet fullt ut och njuta av varje stund.

Hjärtnoten består av en intensiv och välkomponerad blombukett av rosa freesia och kronblad av jasmin i kombination med skira rosenknoppar.

Den varma basen av cederträ och ambra förstärks av eleganta och sensuella noter av vanilj. Det ger en boost av självsäker kvinnlighet och inspirerar BOSS-kvinnan att ta en paus och njuta av en stund för sig själv".

 Köper du parfymen hos dem, får du ge 675:- för 50 ml
 
 Så här skriver man om One Summer 2019 på Bangerhead:
"Ck One summer bjuder på POP! Flakongen är en rolig och bekymmerslös tolkning av sommar, inspirerad av Pop Art-rörelsen. Äktenskapet mellan doft och konst som inte tar sig på allt för stort allvar och kommer samman i ett energiserande uttryck. 

Ck One summer är en mjuk men samtidigt energiserande doft som exploderar med en djärv, oväntad friskhet. Detta tolkas även i det visuella där flaskan är på väg att bli övervunnen av en våg av friskhet. 

Toppnot: Blå Lagun
Hjärta: Mactha te
Bas: Drivved
 
 
Köper du parfymen på Bangerhead just nu, får du ge 465:-
 
/Ec
Passion / Vår / hos mig