/ BLOGGBLAD 2020 /

BLOGGBLAD NUMMER 2 2019

 
Kära bloggläsare, Time flies! Har velat skriva, men mina krafter är inte de samma som de var en gång före min stora bukoperation år 2014 då mitt andra liv började. Det liv som jag ibland avskyr på allvar. Jag är medveten om att det finns personer därute som har det så mycket värre än mig. Borde därför vara glad att jag har det som jag har. När psoriasisklådan sätter in under nattetid, så jag har svårt att sova och koppla av, då är det lätt att vara egoistisk. Jag som alltid varit ett "fun of livet" har plötsligt blivit en "gnälltant" på många sätt.Under senare tid har min käre lille katt blivit pipig, så vi matchar varandra. Är ju fröken match. com i allt annat, så varför inte?😉
 
För två veckor sedan fick jag smärtor i min nacke som medförde att jag inte kunde vrida huvudet åt sidan och som även gjorde att min rörelseförmåga blev sämre.Jag kunde köra min permobil med mycket ansträngning, äta och dricka likaså. under den här veckan hade jag så klart tänkt skriva lite både här på min sida, men också nya texter. Tyvärr blev det inte så.Nacken satte stopp! En fras som går igen hos mig numera är just "Tyvärr blev det inte så", eller som det heter med andra ord: "Livet kom emellan" Vad är det för liv? Jag anser att vi har bara ett liv. Menar man då att en del av vårt liv är glatt och bekymmerslöst medan en del är mer seriöst och allvarsamt. För min del håller jag nog mig till min fras "tyvärr blev det inte så". Med hjälp av diverse medikamenter, så kan jag sitta här och skriva det här inlägget. Hur det blir med mina nya texter,vet jag inte. Vill inte överanstränga mig. Det som jag vet är att den kommande veckan är ganska lugn och ingen  Humirainjektion i kväll vilken gör mig eländig de tre första dagarna efteråt. Som sagt kan mitt liv vända snabbt från lugnt till nästan en kaosartad situation.
 
Skulle önska att människor skulle ha möjlighet att pröva på min vardag under en tid, för att se hur jag har det Det finns två saker som jag upplever som det tyngsta med min funktionsnedsättning:
  • Att jag inte har ett tal
  • Att jag måste ha en förmåga att omstrukturera min vardag när som helst, helg som vardag
 
Nu till något positivt till slut. Igår kväll blev jag överlycklig att John Lundvik vann den svenska mellofestivalen. Det är en låt som jag tror har chans utanför vår landsgräns. I en tevesoffa i tv4 sade John: "jag är svensk i hjärtat" Det här på tal om att Storbritanniens bidrag också är skrivit av honom. Jag hoppas inte det är Too late for Love": Lycka till i Tel Aviv!
 
 Bild: bidragsbibeln
 
/Ec
Hälsa / Min musik / Mitt arbetsledarskap / hos mig