/ Allmänt /

16 UNDERBARA ÅR

 Min egen bild tagen den 8:e maj 2019. Paddy på min säng
 
 
Min egen bild tagen den 8:e maj 2019. Paddy på köksgolvet
 
 
 
Min egen bild tagen i juli 2017 Paddy är tokig i olika påsar.
 
 
Min egen bild. Paddy vaktar min lägenhet.
 
Min egen bild. Emma och Paddy på mitt vardagrumsgolv 
 
Fredagen den 9:e maj 2003 förändrades mitt liv. Då kom min vän/assistent med två helt underbara katter.. En honkatt som jag döpte till Emma och en hankatt som fick namnet Paddy. Tyvärr finns inte Emma längre bland oss. Hon avled den 8:e augusti 2018 i huses armar. Emma lever i våra hjärtan: Vi tänker på henne varje dag.
 
Paddy is still going strong.Så här skrev jag om honom i en text från år 2007: "Paddy har alltid varit innekatt. Han är en mycket social varelse, som älskar när omgivningen bryr sig om honom. Han kan komma och gny för att han vill kela. Paddy kan sitta i någons knä länge och väl för att bli kliad. Man kan bära honom som ett spädbarn. Paddy finner sig i det mesta. När min vän lagar kaffe under helgerna sitter Paddy vid sidan om honom och kontrollerar så att det blir gott kaffe. Det enda som skrämmer honom är dammsugaren. Då rusar han in i mitt sovrum tillika arbetsrum och lägger sig i ett hörn på mitt databord.
 
Paddy och jag har fått en särskild relation till varandra. Det är Paddy som kommer upp i min säng på mornarna och buffar på mig med sin våta nos. Det är också Paddy som hoppar upp på mitt rullstolsbord eller går över mitt tangentbord"(ur min text Några rader om Paddy)
 
Jag ångrar aldrig någonsin att jag blev kattmatte. Det skänker mig så myycket glädje. Min vän/assistent har delad vårdad - Det känns tryggt om något skulle hända mig, då får Paddy bo hos husse. Paddy älskar verkligen sin husse. Då får man extra gott. Ja, köra lille sötnos, det har varit 16 underbara år med dig tycker både matte och husse. Vi hoppas att vi får flera år ännu. Du är i mina ögon världens goaste katt. Jag är så stolt över att vara din matte!
 
 
/Ec
 

 

hos mig / vardagsgöromål, katter